Need for Speed - Csizmadia Ádám, Juhász Miklós, Sperg Vince (5.a) cikke

 Need for Speed  - Csizmadia Ádám, Juhász Miklós, Sperg Vince (5.a) cikke 


Need for Speed – Most Wanted 2005

- A Need For Speed az autóversenyről / utcai versenyről szól. Ennek a játéknak a 2005-ös verziója a legfrissebb.

- A játéknak az a története, hogy van egy BMW M3 GTR-ünk, ami a mi kocsink és az összes ellenfelünk ellen győztünk. De itt van Razor a riválisunk, aki csalással ellopta a kocsinkat. Sajnos nekünk kell vennünk egy autót, amit tudunk tuningolni és már versenyezhetünk is, hogy kihívhassuk azt a fekete listás személyt, ahol tartunk.

- Ahhoz, hogy kihívhassuk valamelyik feketelistást, versenyeznünk kell vagy rendőrségi üldözést kell teljesítenünk. Ha valamelyik feketelistást legyőztük, akkor nem csak, hogy feljebb kerülünk a ranglétrán, hanem tudunk zsetonokat választani az ellenfelünktől, amiből akár megvehetjük az autóját is.

- Versenyek közben üldözhetnek rendőrök is. Cross őrnagy a játékban azon van, hogy minket meg az összes utcai versenyzőt lecsukasson.

- Ha legyőzzük a 2.feketelistást (BvII-t), akkor kihívhatjuk Razort. hogy visszavegyük az autónkat. Ha legyőztük az 1. feketelistást, akkor visszakapjuk az autónkat, de rajtakaptak minket a rendőrök, hogy versenyeztünk és Cross őrnaggyal egy 6-os körözéssel üldöznek minket. Nekünk az a célunk, hogy elmeneküljünk és itt hagyjuk a várost.

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések